Cea mai spectaculoasă autostradă din lume – 181 de kilometri pe mare. VIDEO

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2018 Știri auto
Cea mai spectaculoasă autostradă din lume – 181 de kilometri pe mare. VIDEO

În cel mai sudic oraş din SUA există o autostradă de circa 181 de kilometri a cărei privelişte transformă călătoria într-o aventură. Şoseaua leagă Miami de Key West.

„Nu există călătorie mai spectaculoasă decât cea a Autostrăzii de Peste Mări“, scriu jurnaliştii de la CNN.

Într-un reportaj din octombrie 2015, aceştia descriu cele mai interesante şi relaxante popasuri pe care le oferă această autostradă americană prin locurile pe care le leagă. Mai amintesc că zona ascunde o faună bogată – ţestoase, delfini şi cele mai mici specii de cerbi din America de Nord -, dar şi insule izolate şi pitoreşti, respectiv unele dintre cele mai bune locuri de pescuit din SUA.

Şoşeaua are circa 181 de kilometri şi a fost dată în folosinţă în 1912. Construcţia autostrăzii ar fi început în 1905. Un uragan a distrus, în 1935, mai mult de 30 de mile din aceasta. Reparaţiile au început prin 1930 şi s-au terminat opt ani mai târziu.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide