Cel mai nou joc de football manager: Liga Prosport

Microbiştii români pot intra acum într-o lume în care ei înşişi sunt finanţatorii unei echipe de fotbal la adresa www.ligaprosport.ro. Cei mai buni dintre ei pot câştiga premiul săptămânal de 1.000 de lei sau marele premiu de 10.000 de euro la finalul concursului.

Cel mai nou joc de football manager: Liga Prosport Cel mai nou joc de football manager: Liga Prosport

ÎnLIGA PROSPORT, oricinepoate fi patron de club şi va trebui să ia decizii în timpreal, să transfere jucători, să joace meciuri oficiale sau partideamicale cu prietenii şi să rezolve toate problemele administrativeale echipelor! Fanii vor trebui să asigure bugetul necesar,salariile jucătorilor, chiria stadionului şi multealtele.

Continuând tradiţia de 13 ani aDiviziei Fantastice, ProSport propune cititorilor săiprobabil cel mai dinamic joc online din România, un joccare îmbină componenta de print cu cea online şi, nu în ultimulrând, reţelele sociale.

Jucătorii pot face rost de bani virtuali introducând seriile unicedin fiecare ziar de luni şi vineri, răspunzând la quiz-ul zilnicProSport din joc sau de pe pagina de Facebook a ziarului(www.facebook.com/prosport.ro),precum şi prin trimiterea linkului personalizat cu numele echipeila cât mai mulţi prieteni pentru a obţine bani virtuali din fiecarevizită.

Posibilităţilesunt nelimitate, iar premiile pe măsură.

Toate,numai pe www.ligaprosport.ro!