Conceptul Cadillac Elmiraj, prezentat oficial. UPDATE FRANKFURT

Autor: Adrian Mihălţianu 12 sept. 2013 Știri auto

La lansarea din 2011 la Pebble Beach, conceptul cabrio Cadillac Ciel făcea furori prin formele şi luxul cu care a fost înzestrat de cei de la GM.

Anul acesta americanii ridică ştafeta şi prezintă în cadrul aceluiaşi eveniment conceptul Cadillac Elmiraj, despre care oficialii General Motors spun că reprezintă prima treaptă în filozofia de design a companiei, şi nu prefaţează neapărat un posibil model de serie.

Vorbim despre o caroserie modelată în forma clasică de GT, cu capota lungă şi spatele scurt, ce se sprijină pe un set de jante imense, de 22 de inci. Farurile şi stopurile au primit lumini verticale cu LED, în forma tradiţională Cadillac.

Ascuns sub emblema Vsport stă un propulsor V8 monstruos, de 4,5 l, capabil să producă 500 CP şi un cuplu maxim de 678 Nm, destul cât să propulseze coupé-ul de 1.814 kg la viteze ameţitoare.

La interior domină finisajele din titaniu alternate cu inserţii de piele de culoarea caramelului, habitaclul fiind axat pe lux şi pe o fluiditate cât mai mare a formelor. Mai multe imagini cu conceptul găsiţi în galeria foto de mai sus.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide