Conceptul Ford Mondeo Vignale va fi prezentat la Frankfurt. UPDATE

Autor: Dan Vache 10 sept. 2013 Știri auto

LIVE: Prim contact cu Ford Mondeo Vignale, la Frankfurt

Politica ciudată Ford de a nu promova superbul său Mondeo continuă şi la salonul german – nu te poţi apropia de maşină pentru a pipăi şi a vedea cât de premium sunt materialele de pe dotarea de top numită Vignale. Şi e păcat, pentru că noul Mondeo arată absolut fabulos atât afară, cât şi – cel puţin din ce am apucat să vedem de la doi metri depărtare – înăuntru.

Piele fină cu cusături specifice autoturismelor premium, bord şi panouri de uşi garnisite cu materiale de bună calitate, precum şi o atmosferă deschisă, cam asta îi va aştepta pe cei care îşi vor comanda noul Ford Mondeo în echiparea Vignale.

Din păcate, dacă noul Mondeo va ajunge la noi abia spre finalul lui 2014, echiparea Vignale va apărea abia în 2015. Spunem „păcat”, căci maşina asta ar fi meritat o promovare pe măsură şi în Europa, acolo unde s-ar fi bătut de la egal la egal nu doar cu liderii segmentului mediu de volum, ci şi cu echipările medii ale berlinelor premium germane!

 

Ford intenţionează să folosească numele fostului brand italian Vignale pentru un nivel de echipare de top, aşa cum a făcut-o în trecut cu Ghia. Iar conform celor de la Autocar, primul model pe care va fi implementată schimbarea este Ford Mondeo, astfel că la Salonul Auto de la Frankfurt americanii vor dezvălui conceptul Mondeo Vignale.

Deocamdată, cele mai mari diferenţe între un Mondeo standard şi Vignale sunt vizibile la nivelul grilei frontale cromate, un spoiler faţă redesenat şi stilizat cu elemente decorative cromate, lumini de ceaţă cu LED-uri şi mânere cromate pentru portiere. Vignale mai primeşte un set de jante unicat de 20 de inci, în vreme ce siglele Mondeo au fost înlocuite cu noul nume, Vignale.

Interiorul vine la rândul său cu dotări demne de zona premium, cu tapiţerie şi inserţii de piele pe scaune, pe bord şi pe interiorul portierelor. Volanul şi consola centrală sunt şi ele îmbrăcate în piele, în vreme ce porbagajul oferă un spaţiu de depozitare inteligent şi o geantă de călătorie din piele cu sigla Vignale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide