Fernando Alonso şi Felipe Massa au primit câte un Jeep Grand Cherokee SRT8

Autor: Gabriel Grosoiu 03 feb. 2012 Știri auto

Viaţa unui pilot de Formula 1 nu este deloc plictisitoare, dar nu ne referim aici la activitatea competiţională, cu turele de circuit parcurse în forjă şi lupta cu secundele de la boxe. Fernando Alonso şi Felipe Massa, vedetele Scuderiei Ferrari, au avut întotdeauna şi o altă latură plăcuta a carierei lor, pe care au regăsit-o în maşinile pe care grupul Fiat li le-a încredinţat pentru diferite perioade de timp.

Astfel, după ce în 2010 şi 2011 i-am văzut zâmbind la primirea unor modele precum Ferrari 458 Italia, Maserati GranCabrio sau Abarth 695 Tributo Ferrari, a venit timpul ca piloţii să treacă la categoria grea. Având în vedere relaţia de acţionariat dintre Fiat şi grupul Chrysler, este lesne de înţeles cum noul Jeep Grand Gherokee SRT8 a poposit în curtea Scuderiei, devenind noua maşină a lui Fernando Alonso şi Felipe Massa.

Cele două exemplare, prezentate în culoarea Rosso Corso şi individualizate prin intermediul grilei frontale vopsite în negru mat, au primit o dungă „racing” pe toată lungimea. Garda la sol este mai joasă cu 1,5 inchi, iar jantele de 20 inchi, negre şi ele, contribuie din plin la o prezenţă scenică de-a dreptul dramatică.

La interior, maşina dotată cu un V8 HEMI de 465 CP oferă tapiţerie roşie pe bord, precum şi un set spectaculos de ceasuri de bord, colorate în galbenul atât de familiar posesorilor de Ferrari. Performanţele rămân la nivelul unui SUV însetat şi feroce, iar intervalul de timp necesar unui demaraj de la 0 la 100 km/h este cât se poate de relevant: 4,8 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide