Fotbalistul David Beckham devine ambasador auto... în China

Idolul multor microbiste îşi îngroaşă conturile în urma unui parteneriat de imagine cu o cunoscută marcă de maşini de lux, care astfel speră să convingă oamenii cu bani din China să contribuie la creşterea vânzărilor. Despre ce este vorba, vedeţi în continuare.

Fotbalistul David Beckham devine ambasador auto... în China Fotbalistul David Beckham devine ambasador auto... în China

După ce soţia lui David Beckham, fosta componentă a trupei Spice Girls, Victoria ”Posh” Beckham, a devenit ambasadoare pentru Land Rover, fiind implicată direct în dezvoltarea micului Evoque, a venit rândul fostului fotbalist să-şi asocieze imaginea cu un brand auto - şi nu, nu e vorba despre joint-venture-ul Guangzhou-Toyota, cum se vehicula anul trecut...

Cuplu perfect: idolul microbistelor alături de unul dintre cele mai frumoase coupe-uri ale momentului

Beckham nu se depărtează de Victoria, deoarece rămâne în cadrul grupului Jaguar - Land Rover: adică fostul star al Manchester United urmează să apară într-o serie de reclame la maşinile Jaguar, difuzate în China.

Pentru început, David Beckham va figura alături de noul coupe F-Type, dar şi împreună cu limuzina XJ, modele pe care cei de la Jaguar se bazează pentru o ”invazie” a domeniului premium în China.

Probabil Beckham a învăţat deja în chineză: ”Cumpăraţi-o, o recomand”

Deocamdată nu au fost făcute publice detalii ale sumelor vehiculate în contractul de imagine, dar se pare că vorbim de o valoare serioasă, mai ales dacă luăm în considerare planurile Jaguar de a-şi deschide o uzină în China.