În Rusia s-a lansat Renault Logan Stepway. Cât costă şi ce dotări speciale are doar pe piaţa rusească – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 03 ian. 2019 Știri auto

Francezii de la Renault au lansat noul Logan Stepway exclusiv pe piaţa din Rusia. Modelul a fost anunţat încă din vară, însă abia acum pe site-ul din Rusia au apărut preţurile şi lista de dotări.

Există două versiuni: Renault Logan Stepway şi Renault Logan Stepway City. Preţul de pornire este de 632.990 de ruble (aproximativ 7.939 de euro). 

Sedanul Renault Logan Stepway are o gardă la sol de 195 mm, foarte apropiată de cea a SUV-ului Duster. Totodată, are lumini de zi cu LED în forma literei C, precum alte modele Renault, şi ornamente exterioare specifice gamei Stepway. 

Cele două versiuni beneficiază de dotări disponibile exclusiv pentru piaţa din Rusia. Acestea sunt parbrizul încălzit şi sistemul de pornire de la distanţă Renault Start care permite încălziea motorului şi setarea temperaturii din cabină. Acesta poate fi activat apăsând un buton de pe cheie, sau programând din sistemul multimedia MediaNav 4.0. 

Pe lângă acestea, maşina dispune şi de o baterie cu capacitate crescută pentru ca pornirile să fie cât se poate de sigure chiar şi la temperaturile scăzute specifice zonei ruseşti. 

Vesiunea Renault Logan Stepway vine în plus cu pachetul de design off-road ce include noile jante de aliaj de 16 inci, precum şi garda la sol de 195 mm. 

Renault Logan Stepway City vine cu jante din aliaj în două tonuri, protecţii din plastic pentru barele din faţă şi spate, noi capace de oglinzi în negru lucios, precum şi inscripţia CITY pe stâlpii centrali. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide