Land Rover prezintă Discovery facelift la Salonul Auto Frankfurt 2013

Autor: Iulian Dnistran 03 sept. 2013 Știri auto

Land Rover Discovery a primit un facelift înainte de Salonul Auto Frankfurt 2013. SUV-ul britanic a primit o serie de modificări stilistice, printre care o grilă a radiatorului redesenată, lumini de zi cu LED-uri redesenate şi două modele noi pentru jantele din aliaj. De asemenea, textul Land Rover a dispărut de pe capotă, fiind înlocuit cu numele Discovery.

Sub capotă rămâne dieselul de 3,0 litri SDV6 care produce 256 CP, însă emisiile de dioxid de carbon sunt acum mai scăzute – de la 230 g/km au ajuns la 213 g/km.

Pe lângă tuşele discrete aplicate la exterior, Land Rover Discovery primeşte câteva sisteme electronice, precum cel care monitorizează unghiul mort sau ansamblul de camere video pentru intersecţii de tip T. În plus, lista de opţionale a fost îmbogăţită cu un sistem audio Meridian cu 17 difuzoare, cu o putere totală de 825 W (sistemul audio standard are opt difuzoare şi 380 W).

Land Rover Discovery facelift va fi prezentat la Salonul Auto Frankfurt 2013. SUV-ul britanic restilizat poate fi comandat deja, iar livrările vor începe până la sfârşitul acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide