Lexus RC F – primele imagini dinaintea debutului la Detroit

Autor: Oraan Mărculescu 09 ian. 2014 Prezentări

Modelul Lexus RC Coupé a fost integrat în gama Lexus din postura de concurent pentru BMW Seria 4. Între timp, bavarezii au dezvăluit noul BMW M4, iar japonezii dau replica prin noul Lexus RC F.

Astfel, constructorul japonez a publicat o serie de imagini oficiale care prefaţează lansarea coupé-ului RC F la Salonul Auto de la Detroit. Acestea înfăţişează modelul echipat cu un kit aero, ce dispune de spoilere faţă/spate mai agresive, praguri laterale redesenate plus un set de jante forjate din aluminiu, de 19 inci, disponibile în trei variante de design.

Oficialii Lexus nu oferă detalii despre performanţele lui RC F, însă sugerează faptul că acesta „a fost proiectat să devină cel mai puternic V8 produs vreodată de Lexus”. În această privinţă există zvonuri că Lexus RC F ar putea fi dotat cu un propulsor V8 de 5 l, capabil să dezvolte în jur de 460 CP.

Cu toate acestea, clienţii pot comanda opţional o serie de bunătăţi precum componente din fibră de carbon şi un spoiler activ care se ridică la viteze de peste 80 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide