LIVE GENEVA 2014: BMW Seria 2 Active Tourer e pentru tătici activi

Autor: Iulian Dnistran 04 mart. 2014 Prezentări

De la exterior, Seria 2 Active Tourer e un BMW get-beget. Doar că sub o altă formă, cu tente ceva mai familiste. Aşa că am fost curioşi să vedem ce lucruri interesante se întâmplă la interior.

Seria 2 Active Tourer preia o mulţime de elemente de interior de pe celelalte modele ale mărcii

Să începem cu bordul. Complet nou de ce s-a văzut până acum la BMW ca design, acesta îmbină în continuare trăsături premium şi tendinţe sportive, cum numai bavarezii ştiu să o facă. Materialele sunt impecabile – nicio surpriză aici – iar şoferul primeşte un Head-Up Display al cărui ecran escamotabil este adăpostit în spatele instrumentelor de bord.

Hop şi un ecran pe consola centrală

Poziţia la volan a pierdut un pic din sportivitate în detrimentul confortului, lucru oarecum firesc pentru configuraţia lui Active Tourer, însă elementul central pe care se pune accentul este în continuare şoferul. Magia se întâmplă pe bancheta din spate, sau mai bine zis la nivelul scaunelor care se rabatează şi culisează faţă-spate individual. Locul pentru cap şi genunchi este adaptat pentru orice constituţie, iar cei foarte înalţi vor fi fericiţi să afle că există destul loc pentru picioare sub scaunele din faţă.

În spate, scaunele culisează individual

Accesul în habitaclu se face cu uşurinţă, portbagajul arată promiţător, la fel şi spaţiile de depozitare, tot ce mai rămâne de văzut este cum se conduce primul BMW cu tracţiune faţă.

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide