LIVE PROMOTOR: Noutăţile Nissan la Salonul Auto Frankfurt 2013

Autor: Iulian Dnistran 10 sept. 2013 Știri auto

Printre noutăţile aduse de Nissan pe teritoriul Bătrânului Continent se numără câteva maşini de serie, precum Nissan 370Z Nismo şi Nissan Juke Nismo, dar şi câteva concepte care ne transportă în viitor şi ne arată cum s-ar putea transforma industria auto în următorii ani.

Nissan 370Z Nismo

Unul dintre aceste concepte este Nissan Friend-Me, care a fost prezentat pentru prima dată la Salonul Auto Shanghai 2013 şi care se vrea o berlină futuristă pentru tinerii ce nu pot trăi fără tehnologie.

„Vrei să fii prietenul meu”? Ghiciţi voi cine întreabă asta.

O prezenţă interesantă a fost maşina de curse Nissan Zeod RC. Cu acest concept, japonezii vor să ne arate că ideea Deltawing poate funcţiona şi cu propulsie electrică.

Viitorul curselor arată ca o tricicletă electrică

Monovolumul Nissan e-NV200 a fost prezentat la Salonul Auto Frankfurt 2013 sub forma unui taxi 100% electric, care poate transporta confortabil patru pasageri. Bancheta din spate oferă spaţiu suficient pentru trei persoane, iar locul pentru picioare e imens.

Nissan e-NV200 este versiunea electrică a monovolumului Nissan NV200 şi foloseşte un sistem de propulsie asemănător cu cel prezent pe hatchbackul electric Nissan Leaf. Producţia monovolumului e-NV200 va începe la sfârşitul lui 2013 în Barcelona.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide