Machetă 1:43 Solido: Renault Duster

Cel mai ieftin SUV din lume, Dacia Duster, costă 10.500 euro în România. Însă poţi avea un Renault Duster chiar şi mai ieftin. Cu numai 50 euro! Doar că e mult mai mic...

Machetă 1:43 Solido: Renault Duster Machetă 1:43 Solido: Renault Duster

Iată că Dacia Duster nu merită respectul cuvenitrecordului de cel mai ieftin SUV din lume, deoarece corespondentulsău Renault Duster este modelul care are dreptul la o versiune1:43, fabricată de specialistul în machete de maşini Solido.

Macheta 1:43 Renault Duster

Macheta Dacia Duster nu este realizată aşa de ieftin cum aţicrede, beneficiind de suficient de multă atenţie la detalii.Astfel, nu lipsesc detaliile cromate (evident, e vorba de unplastic "cromat"), barele de amarare pe acoperiş, pragurilelaterale, jantele din "aliaj" (printre spiţele cărora se potobserva discurile de frână - în faţă) sau inscripţia DUSTER de pehayon.

Interiorul, însă, se pare că adoptă acelaşi stil de finisareinsuficient de bună a modelului 1:1, detaliile fiind prea fade. Seremarcă, totuşi, schimbătorul de viteze "cromat" sau indicatoarelede bord

Aşteptăm cu interes macheta dedicată SUV-ului naţional. Ştiţicumva dacă există vreun fabricant de machete în România? Sau vatrebui să aşteptăm ca Solido să înlocuiască sigla machetei RenaultDuster?