Marco Reus: amendă de jumătate de milion de euro pentru şofat fără permis!

Autor: Andrei Ştirbu 05 ian. 2015 Știri auto
Marco Reus: amendă de jumătate de milion de euro pentru şofat fără permis!

Pe 18 martie 2014, fotbalistul Marco Reus a fost oprit de poliţie în timp ce se întorcea de la un antrenament. Ceea ce părea un control „de rutină” s-a transformat într-o revelaţie surprinzătoare: Marco nu avea permisul la el. De fapt, Marco n-a avut niciodată permisul la el în toţi cei trei ani cât a şoferit.

Se pare că Reus a urmat o şcoală de şoferi, însă nu a încheiat-o prin obţinerea permisului de conducere, ci a decis că poate să conducă şi fără bucăţica de plastic. Ce-i drept, timp de trei ani a evitat orice incident neplăcut – a primit cinci amenzi de viteză, probabil prin poştă, iar lipsa permisului nu a fost un inconvenient major aici. 

Conform publicaţiei germane Bild, Reus a fost pedepsit cu o amendă penală de 540.000 €, calculată după situaţia financiară şi contextul marital al acestuia. Neavând obligaţii familiale (adică nu este căsătorit) şi obţinând circa 180.000 € pe lună, procurorii au hotărât că suma de 540.000 € este fezabilă şi motivată. 

Din fericire pentru Reus, autorităţile au decis să nu-i interzică dreptul de a conduce pe drumurile publice – atâta timp cât, evident, deţine un permis de conducere valabil. Reus a acceptat imediat amenda şi a declarat: „Acum realizez că am fost prea naiv în acea situaţie şi că am făcut un lucru prostest. Aşa ceva nu mi se va mai întâmpla de acum încolo.”

Desigur, nu se referă la faptul că a fost tras pe dreapta de poliţie, ci că a condus fără permis, lucru pe care fotbalistul a hotărât să-l îndrepte cât de curând.

via Bild

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide