Mitsubishi lansează în premieră mondială noul pickup L200

Autor: Marius Vișan 09 nov. 2018 Știri auto

Mitsubishi anunţă premiera mondială a noului pickup truck de o tonă – L200 –  în Bangkok, Thailanda. Vehiculul va fi lansat în celelalte pieţe ASEAN precum şi în Oceania, Orientul Mijlociu, Europa, Africa şi America Latină. Acest model va fi disponibil în aproximativ 150 de ţări din întreaga lume.

Noul L200 este cea mai recentă versiune a modelului care aniversează anul acesta 40 de  ani de la lansare şi este produs în fabrica Laem Chabang operată de Mitsubishi Motors Thailand Co. Ltd. (MMTh).

Printre elementele care îl fac semnificativ mai competitiv se numără: un stil mai puternic ce încorporează cea mai recentă interpretare a conceptului de design frontal Dynamic Shield; un sistem 4WD îmbunătăţit care furnizează performanţe off-road mai bune şi cele mai noi tehnologii din domeniul siguranţei active şi sistemelor de asistenţă pentru şofer. Per total, noul model prezintă îmbunătăţiri semnificative aduse durabilităţii şi fiabilităţii necesare utilizatorului comercial şi confortului căutat de utilizatorul particular. 

Interiorul restilizat al modelului L200  exprimă o senzaţie de modern şi robust, cu contururi pentru panoul de comandă şi fantele de aerisire. Imaginea de înaltă calitate este creată de materialele moi şi cusăturile consolei de podea, cotierelor şi din zona frânei de parcare.

Noile modele L200 4WD sunt dotate fie cu Super-Select 4WD, care furnizează tracţiune optimă şi caracteristici de manevrare pentru orice suprafaţă, fie Easy-Select 4WD, care simplifică trecerea de la un mod de condus la altul pentru diferite suprafeţe de teren. Cu adăugarea noilor moduri de condus, ambele sisteme 4WD furnizează performanţe off-road îmbunătăţite.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide