Noul Mercedes-Benz V-Class, preţ de la 37.019 de euro în România

Noul Mercedes-Benz V-Class poate fi comandat de astăzi şi în România, cu preţuri care încep de la 29.854 de euro fără TVA pentru modelul de bază V200 CDI. Detalii în continuare

Noul Mercedes-Benz V-Class, preţ de la 37.019 de euro în România Noul Mercedes-Benz V-Class, preţ de la 37.019 de euro în România

Noua Clasă V de la Mercedes-Benz poate fi comandată în prezent şi în România. Modelele disponibile sunt: Clasa V 200 CDI, cu un preţ începând de la 37.019 cu TVA, Clasa V 220 CDI, cu un preţ de pornire de la 37.877 Euro, şi Clasa V 250 CDI, având un preţ începând de la 41.961 Euro. La lansarea pe piaţă programată la finalul lunii iunie a acestui an, noua Clasă V va fi disponibilă ca model cu ampatament lung (lungime de 3.200 mm) şi lungimea caroseriei de 5.140 mm. Modelul compact şi cel extra-lung vor fi disponibile în curând.

Acest autovehicul multifuncţional premium oferă două linii de echipare - V-Class şi V-Class AVANTGARDE, un pachet cu accesorii sport „Exterior Sports” şi un pachet special pentru interior „Interior Design”, disponibil pentru fiecare din cele două echipări amintite mai sus. Acestor lucruri li se adaugă două versiuni disponibile pentru ampatament, trei lungimi pentru caroserie (cuprinse între 4.895 şi 5.370 mm), trei motorizări şi foarte multe opţionale care pot personaliza extrem de mult noul autovehicul multifuncţional.

„Noua Clasă V demonstrează că în segmentul automobilelor XXL este posibil să ai un design atât elegant, cât şi dinamic”, declară Volker Mornhinweg, Directorul Diviziei de Autovehicule Comerciale Uşoare Mercedes-Benz.

Citeşte aici testul nostru cu noul Mercedes-Benz V-Class.

Nivelul de dotare standard include sistemul Crosswind Assist, care stabilizează maşina atunci când aceasta devine sensibilă la vânt lateral, precum şi sistemul ATTENTION ASSIST care poate detecta lipsa de atenţie a şoferului şi oboseala acestuia şi îi poate sugera să facă o pauză de odihnă. Un sistem special este disponibil opţional - Active Park Assist. Datorită lui, şoferul poate parca noua Clasă V cu uşurinţa cu care ar executa manevrele de parcare într-o maşină compactă.

Tot opţional este disponibil şi sistemul de camere video, de 360 de grade, care oferă o imagine completă a împrejurimilor autovehiculului. Mai mult, din lista de opţionale, se mai pot alege sisteme precum DISTRONIC PLUS, Cruise Control Adaptiv cu senzori de proximitate şi COLLISION PREVENTION ASSIST, Traffic Sign Assist cu indicare la rularea greşită pe un sens unic, Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist, sistemul de iluminare inteligentă pentru faruri LED Intelligent Light System şi asistentul de fază lungă Adaptive Highbeam Assist. Majoritatea acestor sisteme de asistenţă sunt oferite în premieră absolută în segment.