Noul Opel Vivaro: informaţii şi imagini oficiale

Autor: Iulian Dnistran 19 mart. 2014 Prezentări

Opel Vivaro, furgoneta producătorului german din Rüsselsheim, a ajuns la a doua generaţie. Modelul împarte, la fel ca până acum, aceeaşi platformă cu modelul francez Renault Trafic şi se vrea o alternativă la noul Ford Transit.

Potrivit oficialilor mărcii germane, a doua generaţie Opel Vivaro va putea fi echipată cu un propulsor diesel de 1,6 litri CDTI, atât în varianta cu un singur turbocompresor, cât şi în versiunea BiTurbo. Astfel, la fel ca în cazul noului Renault Trafic, consumul mediu teoretic promis este de doar 6 l/100 km.

Maşina poate fi echipată cu faruri cu LED-uri

Vivaro va fi produs la fabrica Opel/Vauxhall din Luton, Marea Britanie, în acelaşi loc unde a fost construită până acum prima generaţie a vehiculului comercial Opel.

Furgoneta mărcii cu sediul în Rüsselsheim va putea fi comandată în două variante de lungime şi două variante de înălţime. De asemenea, clienţii vor putea alege între versiunea de marfă, Combi şi pentru pasageri.

Sunt curios: cam câţi saci cu cartofi încap în dubă?

Prima generaţie Opel Vivaro a fost lansată în anul 2001, iar de atunci şi până acum au fost produse aproape 600.000 de exemplare ale furgonului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide