Test de prim contact cu noul Ford Transit

Autor: Andrei Ştirbu 12 feb. 2014 Test in premiera

Divizia de autoutilitare Ford se află în plin proces de înnoire, un proces gândit pentru 24 de luni care ne va aduce în faţă, în final, o nouă (şi mare) familie de autoutilitare de toate formele, pregătite să facă faţă oricăror provocări. Dacă acum aproape 50 de ani – când prima generaţie Transit a fost prezentată – era suficient un van pentru toată treaba, nevoile clienţilor de autoutilitare din ziua de astăzi sunt la fel de multe ca şi în cazul celor de maşini de pasageri. 

Ta-daaaa! De la mare la mic, avem: Transit, Transit Custom, Transit Connect. Şi în curând vom avea şi mezinul Transit Courier

Iar planul celor de la Ford este unul destul de simplu: să transforme (din nou, căci au mai reuşit asta o dată acum câţiva zeci de ani) „Transit” într-un substantiv descriptiv pentru o categorie generală – vezi Jeep sau Adidas. Primul lucru a fost, evident, redenumirea autoutilitarelor. Desigur, un nume nu este suficient pentru a schimba lumea, aşa că Ford s-a concentrat pe fiecare aspect al vieţii muncitoreşti din şi de pe lângă vehiculele autoutilitare şi l-a îmbunătăţit pe cât posibil. 

Citându-l pe Paul Randle – director de producţie la Global Commercial Vehicles, Ford of Europe: „Modelul reprezentativ Transit stabileşte din nou un etalon în segmentul său prin tăierea costurilor de întreţinere, prin manevrarea unor încărcături mai mari şi prin pionieratul unor noi şi importante tehnologii.”

Dacă eşti aici pentru a citi cum e să fii şofer pe cel mai mare Transit din istorie, te invit să citeşti mai departe testul cu Transit Jumbo. 

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide