ProMotor News – Primele fotografii de detaliu cu ŠKODA KODIAQ. Cel mai aşteptat SUV al anului arată demenţial

Autor: ProMotor 10 aug. 2016 Știri auto

 


În mai puţin de o lună se va lansa, la Berlin, noul SUV ŠKODA KODIAQ, iar pentru a pregăti acest eveniment producătorul auto ceh dezvăluie detalii ale noului său SUV de talie mare. Imaginile oferă o primă impresie asupra modului în care ŠKODA va transfera limbajul expresiv de design al mărcii în segmentul SUV.

Printre detaliile pe care le aduce ŠKODA KODIAQ de menţionat sunt grila tridimensională, foarte vizibilă, a radiatorului, faruri înguste disponibile pentru prima dată cu tehnologie full-LED, hayonul prezintă forme sculpturale expresive, iar blocurile optice spate, cu tehnologie LED în echiparea standard, strălucesc în forma literei C.

Spaţiul din interior va avea o capacitate de încărcare între 720 şi 2.065 litri (cu scaunele spate rabatate), modelul ŠKODA KODIAQ cu cinci locuri oferind cel mai mare portbagaj din clasa sa. De asemenea, KODIAQ va avea şi variantă opţională cu 7 locuri. 

Noul SUV vine şi cu câteva sisteme de asistenţă de ultimă generaţie. Sistemul Area View redă pe ecranul din maşină diferite perspective ale zonei din vecinătatea imediată a maşinii, cu ajutorul camerelor video integrate în faţa, spatele şi în oglinzile laterale. 

Serviciile online mobile ŠKODA Connect reprezintă încă o inovaţie şi sunt împărţite pe două categorii: serviciile Infotainment Online oferă mai multe informaţii şi navigaţie în timp real, iar serviciile Care Connect permit accesul de la distanţă, asigurând totodată asistenţă.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide