Rechemare în service USA: Ford Transit Connect

În America de Nord, Ford a demarat un proces de rechemare în service pentru utilitara Ford Transit Connect. Model care se produce şi la uzina din Craiova.

Rechemare în service USA: Ford Transit Connect Rechemare în service USA: Ford Transit Connect

Ford Motor Company a demarat acţiunea de rechemare în servicepentru un număr de 33.728 de modele Ford Transit Connect, produse între decembrie2008 şi mai 2010, din cauza unei posibile probleme la acoperiş.

Astfel, din cauză că ţintele de fixare ale tapiţerieiacoperişului supraînălţat nu sunt bine dimensionate, în unelecazuri de accident există posibilitatea ca deformarea acoperişuluisă ducă la rănirea capetelor pasagerilor, lucru observat cu ocaziaunor teste de coliziune.

Prin urmare, maşinile vor fi rechemate în service, unde vor fischimbate ţintele din zona montantului central (B) cu unele maisigure, costurile operaţiei urmând a fi suportate de cătreproducător.

Rechemarea în service pentru Ford Transit Connect nu afecteazămodelele din România, care sunt fabricate pentru pieţele europene,vizate fiind doar modelele provenite din uzina Ford din Turcia.