Renault Duster Oroch: informaţii şi imagini oficiale cu Dusterul pick-up cu patru uşi

Autor: Iulian Dnistran 19 iun. 2015 Știri auto

Renault Duster Oroch, primul pick-up cu patru uşi din istoria mărcii auto franceze, a fost dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto Buenos Aires 2015. Şi, chiar dacă poartă logoul Renault pentru moment, noua camionetă ar trebui să îşi facă loc, în viitor, şi în gama Dacia.

După cum probabil ţi-ai dat seama deja, noul Duster Oroch nu e altceva decât varianta de serie a conceptului cu acelaşi nume, prezentat la sfârşitul lui 2014 la Sao Paulo. Totodată, trebuie să ştii că nu este aceeaşi maşină ca Dusterul surprins în teste prin România, acela fiind modificat în atelierele Romturingia.

Duster Oroch a fost desenat la centrul de design Renault din America Latină, noul model fiind destinat, la început, pieţei din America de Sud. Partea frontală este la fel ca la Dusterul vândut în Argentina – cu faruri preluate de pe Dusterul românesc cu facelift şi o grilă a radiatorului şi un spoiler ceva mai îndrăzneţe.

În partea din spate, bena are o lungime de 1,3 metri şi o capacitate maximă de încărcare de 683 de litri. Uşa benei se deschide la fel ca la oricare alt pick-up modern, mânerul fiind poziţionat în partea de sus a uşii.

Interiorul a rămas la fel ca la Dusterul clasic, cu cinci locuri şi o consolă centrală dominată de sistemul de navigaţie MediaNav cu ecran tactil de şapte inci.

La capitolul motorizări, noul pick-up Renault Duster Oroch va fi disponibil cu două propulsoare pe benzină, unul de 1,6 litri cu 110 CP şi unul de 2,0 litri cu 143 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide