Renault Duster Oroch Concept este pick-up-ul pe care ni-l dorim toţi

Renault Duster Oroch Concept este prefigurarea pur fantezistă a unui pick-up cu patru portirere. Unul pe care ni-l dorim mult de tot.

Renault Duster Oroch Concept este pick-up-ul pe care ni-l dorim toţi Renault Duster Oroch Concept este pick-up-ul pe care ni-l dorim toţi

Renault Duster Oroch este „un exerciţiu stilistic pentru un pick-up recreaţional”, conform declaraţiei oficialilor Renault. Oroch Concept a fost prezentat în cadrul salonului auto din Sao Paulo şi are ca rol testarea reacţiei publicului sud-american la vederea unui Duster pick-up. Şi, faţă de Dusterul pick-up pe care îl avem la noi în ţară, acesta vine cu spaţiu interior pentru cinci pasageri.

Segmentul pick-up acaparează nu mai puţin de 75% din totalul pieţei sud-americane, cu peste 900.000 de modele vândute anual, iar strategia Renault este aceea de a-şi însuşi un procent cât mai mare din acest segment disputat.

Fiind nu mai mult decât un exerciţiu vizual (deocamdată, cel puţin) dezvoltat de către centrul de design Renault din Sao Paulo, Oroch Concept nu vine cu date exacte în ceea ce priveşte partea tehnică, ci mai degrabă încearcă să impresioneze estetic. 

Dacă jantele de 18 inci nu ţi se par o noutate absolută pentru Duster - piaţa aftermarket are multe oferte de genul - atunci acoperişul panoramic, camerele video pentru marşarier şi scaunele cu tehnologie Cover Carving sunt, fără îndoială, noutăţi pentru model. Cover Carving presupune adăugarea unui strat de spumă în scaune, asigurând folosirea extensivă fără deteriorare puternică. 

Nu se ştie dacă versiunea de serie Oroch (căci credem cu tărie că va exista una) va depăşi graniţele Americii de Sud, însă suntem curioşi dacă te-ar tenta un Duster pick-up în patru portiere.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.