Simon Plant, locomotiva-umană, a stabilit un record mondial la tractat maşini. VIDEO

Autor: Andrei Ştirbu 30 oct. 2014 Știri auto
Simon Plant, locomotiva-umană, a stabilit un record mondial la tractat maşini. VIDEO

Simon merge la sală de trei ori pe săptămână. Şi la micul dejun îşi face sandwichuri cu cârnaţi şi cu bacon. La prânz preferă friptura de porc sau de vită, asortată cu cartofi copţi. Desert? Îngheţată, ouă crude şi lapte. 

Reţeta lui de viaţă a funcţionat până acum – şi când spunem asta nu ne referim doar la faptul că nu a suferit de prea multă mâncare bună – pentru că, recent, Simon Plant a intrat în Cartea Recordurilor. Şi nu pentru ce mănâncă. 

Ci pentru că a avut puterea de a tracta, pe o distanţă de 6,04 metri, nu mai puţin de 14 maşini Ford Fiesta (care însumează undeva la 15 de tone). Recordul anterior era de 12 maşini, pe o distanţă de 4,57 metri.

Motivul pentru care Simon a făcut această demonstraţie nu a fost pentru a-şi etala puterea (acum 11 ani, a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a tractat un camion încărcat cu 12 tone de oţel), ci pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru fundaţia Macmillan Cancer. „Acest eveniment a fost un elogiu pentru antrenorul meu, Errol Etherington, care a pierdut bătălia cu cancerul în 2009” declară Simon. Errol a fost antrenorul care l-a ajutat să atingă performanţa de acum 11 ani. 

Nouă ne place mai mult să conducem o Fiesta decât să o tragem sau să o împingem – în mare parte şi pentru că „puterea” nu este una dintre atributele noastre. 

via Derby Telegraph

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide