Skoda Superb GreenLine promite o autonomie de peste 1.700 km cu un plin

Autor: Iulian Dnistran 26 aug. 2015 Știri auto

Skoda Superb GreenLine este o nouă versiune a modelului ceh de segment mediu, care va fi lansată la Salonul Auto Frankfurt 2015.

După cum îi spune numele, Superb GreenLine se vrea un model ecologic, iar asta înseamnă, printre altele, un consum scăzut de carburant. Mai exact, maşina este pusă în mişcare de un propulsor diesel de 1,6 litri care dezvoltă 120 CP, iar consumul mediu declarat e de 3,7 l/100 km, în vreme ce emisiile de dioxid de carbon sunt de 95 g/km. Astfel, luând în considerare rezervorul de 66 de litri, autonomia maximă atinge şi poate depăşi 1.780 km cu un singur plin.

Pentru a ajunge la aceste valori, Skoda Superb GreenLine are garda la sol mai joasă cu 15 mm faţă de un Superb obişnuit, iar rapoartele transmisiei manuale cu şase trepte sunt mai lungi. Totodată, dotările standard includ sistemul start/stop şi un eleron montat pe capota portbagajului.

Consum mic şi un portbagaj uriaş? Da, vă rog!

Varianta GreenLine, care foloseşte AdBlue pentru reducerea emisiilor nocive, va fi disponibilă atât pentru versiunea berlină, cât şi pentru break.

În ceea ce priveşte modificările estetice, Skoda Superb GreenLine e garnisită cu geamuri spate fumurii, jante din aliaj de 16 inci (opţional de 17 inci) şi o emblemă GreenLine pe uşa portbagajului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide