Un BMW M5 din 1991 este de vânzare. Cum arată şi cât costă o maşină atemporală – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

 


BMW-ul M5 al seriei E34, a fost construit în două variante. După introducerea seriei E34 în ianuarie 1988, M5 era construit ca sedan, cu un motor de 3,6 litri cu cilindrii în linie şi 315 CP. În anul 1992, M5 a fost din nou prelucrat. Motorul este mărit la 3,8 litri, astfel el realizează 340 CP. Cu ocazia noilor prelucrări la M5 (E34) s-a construit o serie mică de automobile cu caroseria tip break, numită „M5 Touring”. Dar să revenim la oile noastre, cum zice o vorbă din popor, pentru că anunţul găsit de cei de la Motor.com se referă la un BMW sedan din 1991 aflat într-o stare foarte bună. Lucru rar având în vedere că această maşină a fost construită pentru a fi condusă zilnic, şi nu ca maşină de colecţie. 

Este surprinzător faptul că aceasta are doar 12.500 de mile la bord (aproximativ 20.000 de km). Preţul acestei maşini este de 34.900 de dolari (aproximativ 31.000 de euro), şi poate fi cumpărată oricând de pe eBay.

Acest exemplar produs în 1991 are un motor de 3.6 litri ce produce 315 CP şi un cuplu de 266 Nm. La exterior a fost vopsit în nuanţa Schwarz Black, iar la interior tapiţeria din piele este de asemenea de culoare neagră. Jantele însă sunt cele care atrag cele mai multe priviri.

Actual proprietar pune la dispoziţie toate actele care pot să autentifice corectitudinea kilometrajului. 

Aceste maşini sunt cu adevărat atemporale, şi poate fi savurată în atât de multe moduri diferite, fie ca parte a unei colecţii, fie ca soluţie de transport de zi cu zi. Să sperăm că următorul proprietar al acestui exemplu va ţine cont de kilometrajul scăzut şi îi va acorda atenţia cuvenită.

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide