VIDEO Asta este Maşina Anului 2016 în România – PLUS: TEST-DRIVE

Autor: ProMotor 22 dec. 2015 Știri auto
VIDEO Asta este Maşina Anului 2016 în România – PLUS: TEST-DRIVE

 

 
Maşina Anului 2016 în România este noul Opel Astra, în urma voturile membrilor juriului Asociaţiei Presei Auto din România.
 
Noul Astra s-a impus în preferinţele a 10 din cei 14 membri ai juriului, care i-au acordat maximum de punctaj. Acestă situaţie a determinat plasarea noului Astra pe locul întâi, la 45 de puncte diferenţă de următorul model clasat şi la 83 de locul trei. În finală au intrat 7 modele.
 

 

“Titlul reprezintă o realizare importantă pentru Opel, demonstrând că două modele lansate consecutiv merită titlul de Maşina Anului în România”, spune Cristian Milea, Opel Romania Country Director. 
 
 
Pe lângă testarea maşinilor în condiţii reale de drum, dotările tehnice şi posibilităţile logistice ale Academiei Titi Aur au permis evaluarea modelelor finaliste într-o succesiune de exerciţii care au inclus testul elanului, frânare pe denivelări, slalom, frânare de urgenţă la 100 km/h sau frânare pe suprafeţe cu niveluri diferite de aderenţă. 
 
Noul Opel Astra îi urmează la titlu lui Opel Corsa, model care care a câştigat trofeul de Maşina Anului 2015 în România. Mai mult, noul Astra s-a numărat printre modelele finaliste la titlul european AUTOBEST, aflându-se în prezent pe lista celor şapte finaliste pentru Car of the Year 2016.
 
 
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide