VIDEO Concurentul lui Logan, câştigător al premiului “Autobest 2016”

Autor: ProMotor 15 dec. 2015 Știri auto
VIDEO Concurentul lui Logan, câştigător al premiului “Autobest 2016”

Fiat Tipo a primit titlul “Autobest 2016”, din partea juriului format din specialişti din 26 de ţări europene.

Tipo a obţinut 7 puncte în faţa Noului Opel Astra, iar următoarele clasate au fost Noul Hyundai Tucson (1145 puncte), Honda HR-V (1067 puncte) şi Mazda CX-3 (1051 puncte).

Juriul AUTOBEST a acordat pentru Fiat Tipo un total de 1492 puncte, pentru 13 criterii complexe, pornind de la design, confort,  costuri de întreţinere, preţ, fiabilitate, versatilitate, reţea de service, şi până la valoare de revânzare. 

Citeşte şi Chinezii intră în posesia celei mai mari rafinării din România şi a peste 800 de benzinării

Citeşte şi Cum ar fi ca maşina ta să ajungă în mâinile celor de la ISIS? I s-a întâmplat unui american

Citeşte şi Cât de costă să devii un pericol public în România

Citeşte şi GALERIE FOTO. Dacia MaxiBreak – maşina autohtonă transformată în ambulanţă

Vânzările Tipo au debutat la începutul acestei luni în Italia, iar în primul weekend au fost încheiate peste o mie de contracte, în cadrul evenimentelor speciale de lansare din reţeaua de dealeri. Fiat Tipo va fi lansat pe celelalte pieţe din regiunea EMEA în primăvara anului viitor, şi tot atunci va ajunge şi în România. 

Cu dimensiuni exterioare compacte (4.54 metri lungime, 1.79 metri lăţime şi 1.49 metri înălţime), noul model Fiat dispune de cel mai mare portbagaj din segment, cu un volum de 520 de litri.

 

 

Tipo se remarcă printr-o serie de dotări şi soluţii inteligente: sistem Uconnect cu touchscreen color de 5”, sistem Bluetooth, stream audio, cititor de mesaje şi recunoaştere a vocii, porturi AUX şi USB cu integrare iPod, comenzi pe volan şi, opţional, cameră video posterioară şi sistem de navigaţie TomTom 3D.

Citeşte şi GALERIE FOTO. Primul van Dacia nu a fost Lodgy. Vă prezentăm Nova MPV

Citeşte şi VIDEO. Şi-a luat un M3 de 50.000 de lire, dar nu ştia cine a condus-o înaintea lui

 

Citeşte şi Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo – GALERIE FOTO şi VIDEO

Fiat Tipo este proiectat la Centro Stile Italia şi produs în centrul de Cercetare şi Dezvoltare Tofaş, din Turcia. Modelul este asamblat la uzina din Bursa, una dintre cele mai performante linii de producţie din lume, premiată cu Medalia de Aur în cadrul World Class Manufacturing.

Cât va costa în România

În România, Tipo va fi oferit în patru configuraţii de bază, ENTRY, MID, MID PLUS şi HIGH. Modelul va fi dotat cu motorizări economice şi performante: două unităţi turbo diesel Multijet II şi una pe benzină, care dezvoltă între 95 CP şi 120 CP (1.4 16v 95 CP, 1.3 MultiJet II 95 CP şi 1.6 MultiJet II 120 CP).

Modelul va avea un preţ promoţional de la 11.395 Euro (TVA inclus) pentru versiunea de bază motorizată de un propulsor pe benzină de 1.4/ 95 CP Euro 6, cu transmisie manuală, şi va beneficia de o ediţie specială în momentul lansării, numită Opening Edition, la un preţ de 12.500 Euro (TVA inclus).

Citeşte şi FOTO Carburantul de 84,9 lei litru din România

Citeşte şi Numerele auto între YAD şi SEX. JOS e interzis, SUS e permis, COW n-ai voie, BOU ajunge pentru toţi

 

Citeşte şi GALERIE FOTO Dacia 1310 TS – Cea mai luxoasă maşină produsă în Epoca de Aur

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide