VIDEO: Cum să tragi un camion pe zăpadă cu un Suzuki Jimny de 68 CP

Micuţul Suzuki Jimny e cunoscut printre pasionaţii de off-road ca fiind un vehicul ieftin şi suficient de capabil pe teren accidentat. Dar totuşi, să poţi trage un camion cu puterea unui propulsor de doar 660 cmc sună ca un scenariu de film gândit de oamenii de marketing de la Suzuki.

VIDEO: Cum să tragi un camion pe zăpadă cu un Suzuki Jimny de 68 CP VIDEO: Cum să tragi un camion pe zăpadă cu un Suzuki Jimny de 68 CP

Iarna a trecut, dar asta nu înseamnă că am uitat deja de drumurile blocate din cauza viscolului sau a camioanelor puse de-a latul şoselei. Sigur, până la urmă, lucrurile au fost puse la punct, însă doar după intervenţia armatei şi a utilajelor grele.

Cu toate acestea, se pare că în Japonia lucrurile sunt mult mai simple, dacă ne luăm după videoclipul de mai jos, unde un minuscul Suzuki Jimny cu motor de doar 660 cmc şi 68 CP reuşeşte să scoată din încurcătură un camion blocat în zăpadă.

Am zis să scoatem de la naftalină acest videoclip, doar pentru a vă reaminti şi faptul că ProMotor participă în acest weekend cu un Jimny la un super concurs de off-road. Poate ne vedem acolo!

VIDEO:

Maşina din clipul video este destinată pieţei din Japonia. În România, Suzuki Jimny e disponibil cu un motor de 1,3 litri pe benzină ce dezvoltă 85 CP.

Ai ceva de spus? Comentează mai jos!