Distracţie offroad la Sighişoara cu Suzuki şi ProMotor, în weekendul 4-7 aprilie

Autor: Oraan Mărculescu 01 apr. 2014 Alte sporturi

Offroad Club Sighişoara este clubul cu cei mai mulţi şi împătimiţi fani ai maşinilor Suzuki 4×4, iar etapele offroad pe care le organizează acest club sunt o combinaţie explozivă de aptitudini, dar şi de distracţie, care exprimă cum nu se poate mai bine spiritul micilor maşini offroad Suzuki: aventură şi voie bună alături de prieteni.

Jimny-ul lui Oraan, nerăbdător să arate ce poate

Suzuki România şi ProMotor participă la categoria Standard cu Jimny-ul redactorului Oraan Mărculescu, alături de alţi fani ai fenomenului şi de maşinile acestora, în principal modele Suzuki: Samurai, Vitara şi Jimny.

Cei interesaţi se pot înscrie până în ziua de vineri 4 aprilie – aici mai multe detalii despre înscrieriZiua de sâmbătă este rezervată etapei de orientare (pe un traseu foarte tehnic, mai ales dacă va ploua, după cum ne ”ameninţă” organizatorii), iar cea de duminică spectacolului oferit pe circuitul de trial, întâlnirea urmând a se încheia cu festivitatea de premiere (care promite şi surprize).

Veveriţoi, adunarea! Direcţia: Sighişoara! Atenţie, se anunţă cod verde la distracţieeeee

Aşadar, mai ales dacă ai o maşină Suzuki offroad şi eşti pasionat de aventură, nu rata Sighişoara în următorul weekend, pentru că acolo va fi epicentrul ”clubului veveriţoilor” în această primăvară!

Numărătoarea inversă a început: mai este o zi până la întâlnirea offroad de la Sighişoara.

P.S.

Echipa Suzuki România şi ProMotor aşteaptă încurajările tale şi te provoacă la un pronostic: pe ce loc crezi că va termina Jimny-ul ProMotor?

Hai, luăm cupa şi campionatul?!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide