VIDEO Surpriza de care a avut parte o şoferiţă din România care a parcat pe locul altcuiva

Autor: Marius Vișan 23 nov. 2015 Știri auto
VIDEO Surpriza de care a avut parte o şoferiţă din România care a parcat pe locul altcuiva

Pentru că a parcat neregulamentar, o şoferiţă din Bucureşti şi-a găsit maşina acoperită cu sute de post-it-uri Astfel, vecinii cărora le ocupase spaţiul de parcare, i-au transmis prin intermediul post-it-urilor tot felul de mesaje. Nu ştim dacă şoferiţa a tras vreo învăţătură din asta, dar sigur i-a luat ceva timp să dezlipească hârtiuţele autocolante.

Deşi aceasta metodă de a-i atenţiona pe cei care parchează neregulamentar este poate una dintre cele inofensive, trebuie să ştiţi că pot fi sancţionaţi nu numai şoferii care parchează ilegal, ci şi cei care le deteriorează maşinile.

Lipsa locurilor de parcare este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă şoferii care locuiesc la bloc. Uneori, în intervalul orar în care bucureştenii se întorc de la serviciu, străzile devin adevărate ”câmpuri de luptă” pentru găsirea unui loc de parcare, iar nu de puţine ori aceste încercări se termină cu violenţe. 

Un incident asemănător s-a mai întamplat în Brazilia. Acolo însă a fost acoperită întreaga maşină, iar şoferul a fost vizibil nemulţumit de ”pedeapsa” pe care a primit-o, deşi parcase pe locul persoanelor cu dizabilităţi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide