Viscol, un tramvai a deraiat în Capitală. Firea s-a ţinut de cuvânt, a făcut revoluţie în materie de trafic

Autor: ProMotor 28 feb. 2018 Știri auto
Viscol, un tramvai a deraiat în Capitală. Firea s-a ţinut de cuvânt, a făcut revoluţie în materie de trafic

Miercuri, un tramvai de pe ruta Bulevardului 1 Decembrie şi a Bulevardului Liviu Rebreanu a deraiat. De asemenea, probleme sunt pe mai multe linii de tramvai din Capitală, scrie b365.ro.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) au anunţat că pe „Bd. Basarabia / Bd.1 Decembrie, sens capăt de linie Republica, au fost blocate, timp de câteva minute, tramvaiele liniilor 14, 36, 40, 46, 56, din cauza unui tramvai din linia 46, rămas defect. S-au dirijat mijloace de intervenţie RATB la faţa locului, pentru remedierea situaţiei”.

„Se circula in conditii de iarna. Este aglomerat pe marile bulevarde si in special in zona centrala”, a declarat comisarul sef al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu.

De asemenea, un tramvai al liniei 23 a ramas blocat in zona Calea Dudesti dupa ce macazul a inghetat. Circulatia este ingreunata si in alte zone din Bucuresti.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide