Alfa Romeo Mi.To RIAR

Autor: Cosmin Iordache 07 apr. 2009 Prezentări

Culoarea neagra e standard07.04.2009: UPDATE FOTO

16.01.2009:

Alfa Romeo Mi.To. este o raritate pe şoselele europene, în România nefiind încă lansată, de exemplu. Dar asta nu înseamnă că ediţiile speciale nu îşi pot face prezenţa. De fapt, nu vorbim chiar de o ediţie specială, ci de un aniversară care celebrează împlinirea a 46 de ani a Registro Italiano Alfa Romeo, clubul oficial Alfa Romeo. Şi pentru ca sublinia acest fapt, doar 46 de unităţi vor apărea sub această ediţie specială.

Alfa Romeo Mi.To. RIAR iese în evidenţă prin vopseaua neagră unicat, ce acoperă atât grila cât şi jantele. Jantele pe 17 replică fidel spectaculoasele jante ale lui Alfa Romeo 8C Competizione şi ascund etriere roşii. Alte schimbări exterioare constau într spoilere noi, difuzor posterior şi faruri de ceaţă noi. În interior noutăţile constau în scaune sport şi finişaje din fibră de carbon.

Puterea este crescută de la 155 CP la 170 CP şi aşa cum spuneam, doar 46 de unităţi vor fi construite. Preţul acestui model va fi în jur de 20.000 de euro, dar acest model va fi disponibil doar membrilor clubului RIAR.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide