Aston Martin Rapide la Frankfurt 2009

O nouă tranşă de fotografii cu Aston Martin Rapide a apărut. Te poţi delecta observând fiecare detaliu în mega-galeria multimedia!

VEZI MEGA-GALERIA DE IMAGINI CU ASTON MARTIN RAPIDE!

Coupe cu 4 usi reusitNoul Aston Martin Rapide continuă linia de design cu care ne-a obişnuit în ultimii ani marca exclusivistă, fiind, practic, un Aston Martin Vantage cu patru uşi. Ceea ce nu este absolut deloc un lucru rău, Rapide fiind deja pretendent la titlul de cel mai reuşit coupe de lux cu patru uşi.

Principalele caracteristici pe care se bazează designul noului Aston sunt Puterea, Frumuseţea şi Sufletul - cei patru pasageri au privilegiul de a călători într-o atmosferă exclusivistă şi de mare lux, la bordul unui grand-tourism stilat şi cu o istorie aparte.

Prima oară, Aston Martin Rapide a apărut ca un concept la Salonul Auto Detroit 2005. Faţă de acel concept, modelul de serie a suferit foarte puţine modificări, iar, ca mecanică, se bazează pe platforma "VH Architecture", dezvoltată pentru toate modelele Aston Martin.

Lux si caracter practicMotorul este un V12, construit manual, având cilindreea de 6,0 litri şi lăudându-se cu 477 CP/6.000 rpm şi un cuplu maxim de 600 Nm/5.000 rpm. Transmisia se face prin intermediul unei cutii de viteze automate Touchtronic 2, cu 6 trepte, având padele pe volan pentru schimbarea secvenţială a treptelor de viteză.

Accesul în interior se face prin patru portiere "aripi de lebădă" (din cauza faptului că au o deschidere puţin înspre sus), iar universul interior este un amestec foarte reuşit între un stil sportiv şi unul sobru, pielea şi esenţele de lemn rar garnisind habitaclul. Fiind o maşină cu patru uşi, nu pierde nimic la capitolul practic: locurile din spate sunt foarte comode, iar portbagajul are o valoare de 301 litri, care poate ajunge la 750 litri prin rabatarea spătarelor spate.

Vânzările lui Aston Martin Rapide sunt programate pentru începutul lui 2010, preţul nefiind deocamdată comunicat.

Mai multe detalii, în pagina următoare.

Detalii tehnce, pe ultima pagină.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.