Premiera  Aston Martin Rapide străluceşte la salonul german

Aston Martin Rapide se poate califica fără probleme în cursa pentru cea mai frumoasă maşină de la Salonul Auto Frankfurt 2009. Este, pur şi simplu, o limuzină-GT-coupe-cu-4-uşi foarte reuşită.

Aston Martin Rapide străluceşte la salonul german Aston Martin Rapide străluceşte la salonul german

Aston Martin Rapide a fost o prezenţă deosebită în cadrul Salonului Auto Frankfurt 2009, silueta sa lungă şi stilată atrăgând ca un magnet interesul tuturor celor prezenţi la salonul german. Din orice unghi ai privi noul Rapide, e clar că e un Aston Martin, având toate ingredientele vizuale ale imaginii de marcă. Lung şi foarte jos, Rapide mai surpinde plăcut şi prin modalitatea de deschidere a portierelor - care au fost numite "swan wing". Cu adevărat o reuşită, Aston Martin Rapide este un răspuns redutabil dat noului Porsche Panamera, dar şi viitorului Mercedes CLS.

VEZI ASTON MARTIN RAPIDE LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.