Audi A4 Long

Audi se adaptează în funcţie de piaţă. Iar în China se cer versiuni Long chiar şi la modelele din clasa medie.

Audi A4 Long Audi A4 Long

În Europa vedem versiuni cu ampatament mărit la modele precum Seria 7 sau Audi A8. În China însă, poate tocmai aceasta asociere cu un model executiv face să existe o cerere foarte mare pentru aşa ceva încă de la modelele mai ieftine. Noul Audi A4 Logan, pardon, greşeala de tastare, Long, va fi construit în China la fabrica Volkswagen din Changchun şi va fi disponibil la vânzare exclusiv pentru piaţa locală din luna ianuarie.

Două motorizări disponibile: 2.0 TFSI de 180 CP şi 3,2 FSI V6 de 265 CP. Aşadar, chinezii au gusturi rafinate, nu vor să miroasă a diesel. Şi în final, cel mai important aspect: versiunea Long se traduce printr-o creştere de ampatament de 6 cm.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.