Audi A8 primele foto oficiale

Audi pregăteşte o nouă generaţie, al cărui moment de lansare nu pare foarte îndepărtat, germanii lansând pe canalele media primul teaser al viitoarei limuzine.

Audi A8 primele foto oficiale Audi A8 primele foto oficiale

Audi nu a confirmat că limuzina Audi A8 va fi expusă la Salonul de la Frankfurt, dar o prefigurează cu un prim teaser. Somptuoasa limuzină ne este prezentată sub un voal, prin care se pot observa doar blocurile optice cu LED-uri, reţeaua având acum o formă mai modernă, care prefigurează un look agresiv al elegantei limuzine. Acesst teaser ne confirmă oarecum faptul că schiţele pe care le-am prezentat anterior sunt destul de plauzibile.

Din punct de vedere al motorizărilor, Audi A8 va oferi de la 4 cilindrii la 12 cilindri. Anterior am spus că sub capotă va avea 4,2 litri FSI de 372 CP (445 Nm), 4,2 litri TDI de 340 CP (850 Nm), 3,0 litri TFSI de 290 CP (420 Nm), 3,0 litri TDI de 250 CP (500 Nm), 5,0 litri TFSI de 620 CP (750 Nm) şi 4,0 litri TFSI de 420 CP (550 Nm), însă doar primele două propulsoare vor fi disponibile de la startul vânzărilor. Dar rămâne de văzut care vor fi surprizele cu motoare economice. Iar în ceea ce priveşte uzina de forţă cunoscută sub numele de 5.0 litri FSI de 620 CP, aceasta se va monta pe o caroserie cu sigla S8 pe ea.

Cei de al Audi spun că noul Audi A8 va fi mai uşor cu 10%, deci va fi cu siguranţă mai economic şi mai agil, Rămâne de văzut când acest model se va descoperi în întregime, dar probabil nu la Frankfurt, ci la Salonul de la Los Angeles.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.