Audi S5 EVO

În aşteptarea modelului Audi RS5, constructorul din Ingolstadt scoate o ediţie evoluată a coupeului S5, dotată cu propulsorul de pe Audi RS4.

Audi S5 EVO Audi S5 EVO

Se zvoneşte că la Salonul de la Paris din această toamnă, Audi va prezenta o versiune mai "călduţă" a coupeului S5 pentru a umple golul până la lansarea versiunii cu adevărat fierbinte Audi RS5. De fapt, călduţă nu este tocmai termenul care să reflecte fidel temperatura acestui nou coupe, care se anunţă interesant prin prisma propulsorului V8 de 420 CP, de pe actuala generaţie RS4. YModelul va veni dotat în start şi cu secvenţiala S-Tronic

Dacă versiunea EVO promite 420 CP, versiunea RS5 ar trebui să treacă de pragul de 500 CP, pentru a se justifica o versiune intermediară.  Despre  RS5 se presupunea că va dezvolta în jur de 450 CP, dar noile zvonuri vin să tulbure apele în viitoarea gamă Audi S5. Există voci care spun că introduce versiunilor RS pe coupeul înrudit cu A4 ar putea chiar însemna moarte definitivă a modelelor RS4, constructorul din Ingolstadt urmând să se concentreze pe o nouă nişă mai puţin disputată.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.