BMW GT 6, BMW Z2 şi BMW Seria 3 Supersports - Noutăţile bavareze

BMW pregăteşte o serie de noi modele din game inedite, care vor asigura constructorului bavarez consolidarea şi chiar mărirea cotei de piaţă.

BMW GT 6, BMW Z2 şi BMW Seria 3 Supersports - Noutăţile bavareze BMW GT 6, BMW Z2 şi BMW Seria 3 Supersports - Noutăţile bavareze

Potrivit BMWBlog, BMW ne pregăteşte o serie de noutăţi foarte interesante. Vom avea un BMW GT 6, nume de cod F14, construit pe platforma tehnică de la BMW Seria 6, un răspuns practic la Audi A7, Porsche Panamera sau Mercedes CLS. Cu dimensiuni mai mici decât CS Concept, noul GT 6 se va baza pe aceeaşi idee şi nu va avea un stâlp central.

BMW Seria 3 Supersports se pare că se află în dezvoltare, urmând să se situeze ca performanţe între 335i şi M3. Iar în toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt vom vedea BMW Z2, care este aproape gata, chiar dacă oficialii BMW nu l-au confirmat.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.