BMW M6 2012

Viitoarea generaţie BMW Seria 6 va avea premiera abia peste aproape 4 ani. Până atunci vă prezentăm o interpretare artistică a acesteia.

BMW M6 2012 BMW M6 2012
BMW M6Deşi designerii din domeniul auto au tot timpul în minte că trebuie să deseneze un model care să fie cât mai atrăgător pentru a se vinde, de multe ori interpretările artistice ale unor pasionaţi par mai reuşite decât versiunile finale destinate vânzării. Dacă este şi cazul acestui BMW M6 virtual desenat de un designer pe nume Giom Mouton, rămâne de văzut peste 4 ani, cand versiunea de serie işi va face apariţia.

Dezvoltată sub numele de cod F12, noua Serie 6 în varianta M va avea două versiuni, una normală şi un model mai uşor, CSL, cu numeroase componente din fibră de carbon. Despre motorizări nu se ştie încă nimic, dar cel mai probabil BMW se va încadra în trendul ecologist prin adoptarea unor tehnologii precum supraalimentarea şi injecţia directă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.