BMW Seria 5 GT - Informaţii oficiale

Iată cel mai nou SAV de la BMW, unul din cele mai ciudate modele scoase vreodată de producătorul german.

VEZI AICI TOATE INFORMAŢIILE ŞI POZELE CU NOUL BMW SERIA 5 SEDAN!

Un X6 intrat la apaNu pot să mă abţin să nu mă gândesc ce a fost în capul celor de la BMW. Oficialii germani spun că avem în faţă un SAV, un Sport Activity Vehicle, dar acelaşi lucru îl spun şi despre BMW X6, care vine cu transmisie integrală şi o gardă la sol mai mare. Păstrând în mare forma conceptului omonim prezentat mai devreme anul acesta la Geneva, noul BMW Seria 5 GT oferă se pare o combinaţie interesantă între forma unui fastback, poziţia înaltă de condus a unui SUV, versatilitatea interioară a unui MPV şi spaţiului unui model precum Seria 7.

Platforma tehnică prezentă pe noul model va fi folosită şi pe viitorul BMW Seria 5, care va prelua precum noul 5 GT elemente de design de la vârful de gamă, Seria 7. Cu o lungime de 4998 mm, o lăţime de 1901 mm şi o înălţime de 1559 mm, maşina este ami mare decât un Seria 5 în toate dimensiunile.

Portbajul se poate deschide in doua moduriMotorizările vor fi asigurate se pare de trei propulsoare, toate supraalimentate: un 6 în linie de 3.0 litri pentru 535i GT, ce are o putere maximă de 306 CP şi accelerează maşina de la 0 la 100 km/h în 6,5 secunde, un V8 de 408 CP pentru 550i GT ce accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,5 secunde şi un diesel de 235 CP în cazul variantei 530d GT.

Prezentarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt în toamnă, pentru ca vânzările să înceapă la iarnă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.