Premiera  BMW Seria 6 Cabrio - primele info cu Seria 6 Cabrio

BMW a dat publicităţii primele poze şi informaţii cu noua generaţie BMW Seria 6 Cabrio. Iată cum arată noul BMW Seria 6 Cabrio!

În timp ce la Salonul Auto Los Angeles 2010 este prezentatBMW seria 6 Concept, lansat în premieră mondială la Salonul Auto dela Paris 2010, oficiali BMW au dezvăluit primele pozeşi informaţii cu noul BMW seria 6 Cabrio.

Iată cum arată versiunea de top BMW 650i Convertible ÎN GALERIAMULTIMEDIA!

Maşina este propulsată de un V8 de 4,4litri care dezvoltă 400 CP, disponibili într-o plajă deturaţii de la 5.500 rpm la 6.400 rpm. Propulsorul poate fi cuplatfie la cutia automată cu opt trepte, fie la o cuite manuală cu şaserapoarte. Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în 4,9secunde, atât pentru cutia manuală, cât şi în configuraţiacutiei automate.

Din punct de vedere dimensional, noul BMW Seria 6Cabrio este mai mare cu 74 mm faţă de predecesor său, ceeace înseamnă o lungime totală de 4.894 mm. Maşina a căştigat şi 39mm în lăţime, iar înălţimea a fost redusă cu 9 mm în comparaţie cumodelul precedent. Modificările la nivel dimensional au ca efectcoborârea centrului de greutate, ceea ce-i conferă un comportamentrutier mai bun.

Chiar dacă este o decapotabilă, inginerii BMW au reuşit săgăsească soluţii pentru a oferi clienţilor un portbagaj de300 de litri, iar, în cazul în care maşina este capotată,volumul acestuia creşte cu încă 50 de litri.

Noul BMW Seria 6 Cabrio va fi disponibil spre vânzare,în America de Nord, începând cu primăvara anului 2011.

VEZI GALERIA MULTIMEDIA CU NOUL BMW SERIA 6CABRIO!