Premiera  BMW Seria 6 Cabrio - primele info cu Seria 6 Cabrio

BMW a dat publicităţii primele poze şi informaţii cu noua generaţie BMW Seria 6 Cabrio. Iată cum arată noul BMW Seria 6 Cabrio!

În timp ce la Salonul Auto Los Angeles 2010 este prezentat BMW seria 6 Concept, lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris 2010, oficiali BMW au dezvăluit primele poze şi informaţii cu noul BMW seria 6 Cabrio.

Iată cum arată versiunea de top BMW 650i Convertible ÎN GALERIA MULTIMEDIA!

Maşina este propulsată de un V8 de 4,4 litri care dezvoltă 400 CP, disponibili într-o plajă de turaţii de la 5.500 rpm la 6.400 rpm. Propulsorul poate fi cuplat fie la cutia automată cu opt trepte, fie la o cuite manuală cu şase rapoarte. Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în 4,9 secunde, atât pentru cutia manuală, cât şi în configuraţia cutiei automate.

Din punct de vedere dimensional, noul BMW Seria 6 Cabrio este mai mare cu 74 mm faţă de predecesor său, ceea ce înseamnă o lungime totală de 4.894 mm. Maşina a căştigat şi 39 mm în lăţime, iar înălţimea a fost redusă cu 9 mm în comparaţie cu modelul precedent. Modificările la nivel dimensional au ca efect coborârea centrului de greutate, ceea ce-i conferă un comportament rutier mai bun.

Chiar dacă este o decapotabilă, inginerii BMW au reuşit să găsească soluţii pentru a oferi clienţilor un portbagaj de 300 de litri, iar, în cazul în care maşina este capotată, volumul acestuia creşte cu încă 50 de litri.

Noul BMW Seria 6 Cabrio va fi disponibil spre vânzare, în America de Nord, începând cu primăvara anului 2011.

VEZI GALERIA MULTIMEDIA CU NOUL BMW SERIA 6 CABRIO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.