Premiera  BMW X1 în direct de la Frankfurt 2009

BMW îşi pune mari speranţe în cel mai compact SUV din gama sa, ţinând să-l prezinte la Frankfurt chiar în mişcare.

BMW X1 în direct de la Frankfurt 2009 BMW X1 în direct de la Frankfurt 2009

BMW a avut la Salonul Auto de la Frankfurt o întreagă hală doar pentru grupul pe care îl deţine, folosindu-se de spaţiul interior la maximum. Astfel, la etaj s-a amenajat o adevărată pistă pe unde maşinile se mişcau în voie, pentru a coborî într-un colţ aproape de primul nivel.

Printre maşinile care au realizat acest lucru s-a aflat şi noul BMW X1, un SUV compact cu dimensiuni foarte bune pentru folosirea în spaţiul urban. Cu un design lipsit de surprize dar cu o tehnică ireproşabilă, noul BMW X1 promite să atingă cifre de vânzări semnificative, chiar şi la noi în ţară.

VEZI NOUL BMW X1 LIVE LA FRANKFURT 2009!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.