Castagna Aznom

Carosierul milanez Castagna lansează, în premieră mondială la Salonul Mărcilor de top din Monaco, Castagna Aznom, un Corvette Z06 recarosat.

Castagna Aznom Castagna Aznom
Caroseria acestui model este construită în întregime din fibră de carbon. Stilul retro pe care îl adoptă carosierul conferă un aer din alte vremuri maşinii. Aripile roţilor foarte evazate şi forma blocurilor optice frontale, inspirate de la Ferrari 599 şi Nissan 350Z, transpun vizual performanţele dinamice.

Sub capota ultra uşoară se află montat un propulsor V8 din aluminiu. care dezvoltă o putere de 761 CP la 6.200 rpm şi un cuplu uriaş de 980 Nm la 3.800 rpm. Datorită greutăţii reduse şi a puternicului motor, Castagna Aznom atinge 100 km/h în doar 3,4 secunde şi o viteză de top de 350 de km/h.

Constructorul anunţă că modelul Castagna Aznom se va construi în număr limitat, în funcţie de comenzi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.