Chery - primul hibrid chinezesc

Toyota Prius va avea un nou rival, cel puţin pe piaţa din China. Hibridul produs de Chery va stimula potenţialii cumpărători cu un preţ de până la trei ori mai mic decât Prius şi un consum cu 10-15% mai eficient. Credeaţi că nu sunt în stare?

Chery - primul hibrid chinezesc Chery - primul hibrid chinezesc

Producerea primului hybrid chinez, marca Chery, reprezintă o acţiune de pionierat la nivelul industriei auto din China. La fel ca şi hibrizii americani, generatorul va porni la doar 12 volţi. Maşina, construită pe platforma modelului Chery A5, va avea un motor cu ardere internă, cu patru cilindri şi capacitate de 1,6 litri, cuplat la un motor electric.

Piaţa chineză este una riscantă pentru hibride, dat fiind faptul că guvernul chinez cheltuieşte miliarde de dolari pentru a păstra combustibilul la un preţ cu aproape jumătate mai mic faţă de majoritatea ţărilor din lume. Însă Chery vine cu o ofertă care ar putea avea succes, cel puţin în China: hibridul chinezesc va reprezenta o alternativă la Toyota Prius, fiind de aproape 3 ori mai ieftin. Nu ştim încă dacă automobilul respectă standardele europene, însă pe piaţa chineză el va fi lansat în curând, fiind deja testat la Olimpiadele din China.

VEZI TOATE ANUNŢURILE TOYOTA

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.