Citroen C-Quatre Sedan

Autor: Cosmin Iordache acum 11 ani Prezentari

Citroen C4 Sedan este un succes în China şi prin urmare francezii au hotărât ca Salonul de la Shanghai să fie prima ocazie în care acest model să fie arătat lumii în versiunea cu facelift. De acum încolo acest model se va numi în Asia, Citroen C-Quatre Sedan, preluând denumirea schimbată de la versiunea în două volume, odată cu introducerea faceliftului în August 2008. Raţionamentul de schimbare a denumirii are la baza superstiţia chinezilor în privinţa cifrei 4, considerată cu ghinion.

Trecând peste considerentele numerologice, Citroen C-Quatre Sedan împrumută mai multe elemente de la Citroen C5, pe lângă elementele specifice faceliftului la versiunea hatchback. Astfel pe lângă partea frontală cu noua grilă, mai amplă, spatele primeşte noi blocuri influenţate considerabil de fratele mai mare. De asemenea, din aceste imagini ne putem da seamă că plafonul are un plonjon mai atenuat  în partea din spate, oferind pasagerilor astfel mai mult loc  la cap.

Nu ştim deocamdată cu siguranţă, dacă acest model va face pasul şi în Europa, deşi fiind un facelift destul de pronunţat, raţional ar fi ca acest model să fie distribuit global. Cert este că prin acest facelift, Citroen C4 Sedan, sau C-Quatre câştigă mult la aspect şi nu mai pare un Quasimodo între modele notchback.

 

Citește și...


Comentarii
Inchide