Citroen DS4 la Geneva 2010

Citroen DS4 se anunţă atracţia principală la standul Citroen de la Geneva, prefaţând un viitor rival pentru Volkswagen Scirocco

Citroen DS4  la Geneva 2010 Citroen DS4 la Geneva 2010

Al doilea exponent al resuscitatei game DS, coupeul compact Citroen DS4 va fi prezenta la Salonul de la Geneva. Înfăţişarea nu va fi însă cea definitivă, ci sub versiune de concept, produsul final urmând să se arate la salonul de la Paris.

Această imagine este cel de-al doilea teaser, oferind ceva mai multe detalii decât primul care era destul de evaziv. Apartenenţa la familia DS este cât se poate de evidentă, detaliile lui DS3 fiind expandate şi evoluate pentru a deservi o siluetă mai corpolentă decât a mezinului gamei. Din peisaj lipseşte însă acoperişul , element foarte spectaculos la DS-ul pionier.

Să sperăm că va apărea şi un al treilea teaser în care să vedem şi mai mult din viitorul concept.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.