Dacia Duster din interior

Dacia Duster nu ne rezervă multe surprize în interior, elementele de noutate faţă de gama actuală a constructorului român fiind puţine.

Dacia Duster din interior Dacia Duster din interior

VEZI AICI TESTUL PROMOTOR CU DACIA DUSTER!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacia Duster cu volan din pieleDacă cineva spera că noua Dacia Duster să aducă un nou interior pentru modelele Dacia, diferit faţă de cel care a debutat în 2004 pe Logan, speranţele îi vor fi în totalitate spulberate cu un nou set de poze asigurat de furnizorul DaciaClub.ro. Se pare că vom vedea ceva cu adevărat nou abia la viitoarea generaţie Logan, programată pentru 2011.

Până atunci, putem vedea poze cu interiorul noii Dacia Duster, din care putem observa o serie de modificări: în primul rând vorbim de un selector pentru modul de transmisie 4x4, situat la baza consolei centrale şi însoţit de butoane pentru ESP şi ceea ce pare a fi un Hill Descent Control. Ornamentele de un crom satinat au fost acum înlocuite de unele lucioase, în timp ce scaunele din "piele" şi cutia de viteze cu şase trepte sunt elemente de noutate.

Ceasurile de bord au fost şi ele modificate şi aduc aminte de supercar-uri precum Audi R8. Satelitul de comandă al sistemului audio ar putea fi apreciat mai mult dacă ar fi disponibil din serie, nu doar ca opţional cum se întâmplă acum, în timp ce cd-player-ul vine cu un design care face până şi planşa de bord preluată de la modelul Logan să pară modernă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.