Dacia Logan MCV facelift în curând

În mai puţin de o lună vom vedea şi faceliftul modelului MCV, pentru ca până la finalul anului, inclusiv Pick-Up-ul şi Van-ul să treacă prin aceleaşi schimbări. SUV-ul vine anul viitor.

Dacia Logan MCV facelift în curând Dacia Logan MCV facelift în curând

Dacia Logan MCV FaceliftCu ocazia lansării noului Logan Facelift, directorul Dacia, Francois Fourmont, a declarat că în privinţa lansării faceliftului versiunii MCV vom avea parte de o surpriză, nedorind să dea o dată exactă cu privire la momentul disponibilităţii la vânzare. Promotor.ro a aflat însă în exclusivitate că lansarea break-ului va avea loc în aproximativ o lună, fară mare fast, doar cu un simplu comunicat de presă, modificările fiind minore.

Partea frontală va fi cunoscută deja de la Logan facelift, iar modificările în spatele maşinii pot fi observate lesne în pozele prezentate deja de Promotor.ro de acum câteva luni, spoilerul posterior fiind singurul schimbat. De asemenea, din aceleaşi surse am aflat că până la finalul anului vom avea aplicat faceliftul şi la modelele Van şi Pick-up, chiar dacă ultimul abia a fost lansat de câteva luni, asistând aşadar la o premieră în industria auto: facelift la un model la doar câteva luni de la apariţia acestuia.

Motivele principale pentru care se întâmplă acest lucru sunt două: costurile suplimentare aferente existenţei concomitente a reperelor duble necesare modelelor cu şi fără facelift şi necesitatea introducerii noii identităţi de marcă la toată gama Dacia. Anul viitor vom avea parte şi de premiera noului SUV de la Dacia, investiţiile noilor furnizori aferinţi urmând a demara la finalul acestui an, însă nu ar fi exclus ca francezii de la Renault să mai aibă pregătite încă numeroase surprize.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.