Dacia SUV - Primele imagini oficiale?

Renault pregăteşte pentru Salonul Auto de la Sao Paulo un concept ce va reprezenta avanpremiera unui model de serie.

Aripil largi specifice unui SUVMomentan Renault a pus la dispoziţia presei doar două poze şi un mic clip video, din care nu se pot afla multe detalii. Ştim însă că prototipul a fost creat de cei de centrul de design Renault din Brazilia, oamenii responsabili şi pentru Sandero Stepway. Presa locală afirmă că modelul este un concept al unui Sandero Pick-Up, însă dacă e să ne luăm după nivelul de detaliu prezent în primele poze, luxul arătat şi faptul că un Pick-Up deja există iar un prototip care să-l prefigureze nu ar mai avea sens, astfel de supoziţii nu mai par credibile.

Dar cum ştim că de regulă un concept ne arată de cele mai multe ori cum va arăta un model ce va fi lansat în curând, nu putem să tragem concluzia decăt că vorbim despre viitorul SUV bazat pe platforma Logan. Aşa să fie oare? Rămâne de văzut dacă am avut dreptate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.