Dacia SUV se va numi Dacia Duster

Dacia Duster se va numi viitorul SUV Dacia, francezii de la AutoPlus afirmă în ultimul număr scos pe piaţă.

Dacia SUV se va numi Dacia Duster Dacia SUV se va numi Dacia Duster

AutoPlus a fost întotdeauna cea mai bună sursă de informaţii şi poze spion din cadrul grupului Renault. Iar francezii vin de data aceasta cu o ultimă informaţi în legătură cu numele viitorului SUV Dacia. Potrivit jurnaliştilor din hexagon, Dacia Duster va fi denumirea finală pe care o va avea noul model SUV Dacia ce îşi va face debutul cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva. În ceea ce priveşte designul, atât exterior cât şi interior, acesta este deja cunoscut în mare parte.

De curând pe site-ul Renault din Franţa a apărut şi motorizarea 1,9 dci Euro 5, ceea ce ne face să fim tot mai siguri că va ajunge şi pe Dacia Duster, ca un diesel performant pe o caroserie cu dimensiuni semnifictive şi transmisie integrală. Pe lângă acesta vom vedea şi motorizări diesel de 1,5 litri plus benzinare de 1,6 litri şi 2.0 litri. Vânzările noii Dacia Duster vor debuta în primăvară, propusă iniţial în varianta 4x2 şi urmată la doar câteva luni distanţă şi de aceea 4x4.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.