DS 5 primeşte un facelift şi renunţă la numele de Citroën

Autor: Iulian Dnistran 17 feb. 2015 Prezentări

Citroën DS5 nu mai există oficial, iar în locul său a apărut modelul care se numeşte acum simplu DS 5. Cu alte cuvinte, hatchbackul francez de dimensiuni medii a intrat sub aripa brandului premium DS, iar odată cu această schimbare a primit şi un facelift subtil.

Cam aşa stau lucrurile acum

Cele mai vizibile modificări sunt în partea din faţă, unde nava spaţială pe roţi a primit o nouă grilă a radiatorului, pentru a fi în concordanţă cu celelalte modele din gama premium DS, dar şi un set de faruri noi care pot fi echipate cu lumini LED şi Xenon.

În interior, sistemul multimedia a fost revizuit şi are parte acum de un ecran tactil, precum şi de tehnologia MirrorLink, care permite afişarea informaţiilor de pe smartphone pe ecranul maşinii. Adoptarea unui touchscreen le-a permis designerilor să elimine nu mai puţin de 12 butoane de pe consola centrală, astfel că bordul arată acum mai aerisit.

ENGAGE!

Faceliftul aduce şi o aplicaţie dedicată telefoanelor inteligente, dar şi posibilitatea de a urmări locul în care se află maşina în timp real, în cazul unui furt.

Gama de motorizări a fost şi ea reîmprospătată, clienţii putând alege dintre şase propulsoare care respectă norma Euro 6.

DS 5 facelift va fi prezentat la Salonul Auto Geneva 2015 şi va ajunge la dealeri în luna iunie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide